سیگارهای الکترونیکی به قارچ و باکتری آلوده‌اند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۷ |
به گزارش گروه علمی ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی «مدیکال اکسپرس»، این مطالعه که بر روی ۷۵ مورد از محصولات سیگار الکترونیک یک بار یا چندبار مصرف انجام شد، نشان داد که ۲۷ درصد از این محصولات حاوی مقادیری از اندوتوکسین یا عامل میکروبی یافت شده در باکتری گرم منفی بوده و ۸۱ درصد از آن‌ها به مقادیری از گلوکان که در دیواره سلولی اکثر قارچ‌ها یافت می‌شود، آلوده هستند.
قرار گرفتن در معرض این سموم میکروبی، عامل بروز مشکلات بی‌شماری از قبیل آسم، اختلال در عملکرد ریه‌ها و بروز التهاب است.
به گفته الکان بلوت زیست‌شیمیدان آمریکا و نویسنده ارشد این پژوهش، اثر اندوکسین باکتری گرم منفی و گلوکان قارچی در به وجود آمدن مشکلات تنفسی حاد و مزمن ثابت شده است. یافتن این مواد سمی در سیگارهای الکترونیک به نگرانی‌ها در خصوص مضرات آن‌ها برای سیستم تنفسی مصرف‌کنندگان دامن می‌زند.»
جزئیات این تحقیق امروز چهارشنبه به‌صورت آنلاین در مجله Environmental Health Perspectives منتشر شد.

دفعات مشاهده: 1050 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر