افزایش ۳ برابری مبتلایان به هپاتیت A

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۴ |
به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا به نقل از سی ان ان، محققان با بررسی تعداد موارد گزارش شده ابتلا به هپاتیت A از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸، به افزایش ۳۰۰ درصدی ابتلا به این بیماری در فاصله سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، پی بردند.
هپاتیت A یک عفونت کبدی است که توسط یک ویروس ایجاد می شود.
درد شکمی، بی اشتهایی، تهوع، احساس خستگی و زردی پوست از علائم شایع این بیماری هستند؛ علائمی که معمولا در عرض دو ماه و با پاک شدن بدن از عفونت، متوقف می شوند.
این بیماری واگیردار از طریق خوردن غذای آلوده، تماس جنسی یا استفاده از مواد مخدر، منتقل می شود.
اگرچه اغلب مبتلایان به هپاتیت A به بهبودی کامل دست یافته و به آسیب های کبدی جبران ناپذیر دچار نمی شوند، این عفونت در موارد نادر می تواند باعث نارسایی کبدی و حتی مرگ شود.
جزئیات این پژوهش در ژورنال MMWR منتشر شده است.

دفعات مشاهده: 2666 بار   |   دفعات چاپ: 138 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر