جلسه معارفه ریاست جدید پژوهشکده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |
در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۷/۷/۱ جلسه معارفه سرپرست جدید پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه با حضور آقای دکتر سلیمانی نماینده محترم معاونت تحقیقات و فن آوری و آقای دکتر مجیدپور ریاست مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی سرکارخانم سیاح فر معاونت مرکز تحقیقات عفونی اطفال و آقای دکتر عصاره زادگان ریاست مرکز تحقیقات ایمنولوژی و تعدادی از اعضای محترم هیات علمی و کارشناسان مراکز سرکار خانم دکتر میناییان طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه به عنوان سرپرست جدید پژوهشکده معرفی گردیدند . در این جلسه آقای دکتر سلیمانی به بیان دیدگاه های مفیدی پرداخته سپس سرکار خانم دکتر میناییان افق و چشم انداز آینده پزوهشکده را ترسیم نمودند.در پایان روسای محترم سه مرکز به بیان دیدگاه های خویش پرداختند.

دفعات مشاهده: 1349 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر