فراخوان ارسال مقاله و تجارب موفق نخستین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای در علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
احتراما به استخضار می رساند دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با توجه به ایفای نقش به عنوان مجری گستره کشوری کلان پروژه "ارائه الگوی گسترش دانش های میان رشته ای" در قالب طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، درنظر دارد با هدف شبکه سازی کشوری اندیشمندان حیطه میان رشته ای، شناسایی اساتید و گروه های فعال و ایجاد همگرایی کشوری در راستای ارائه یک الگوی شایسته برای توسعه متوازن و پایدار علمی کشور در بخش میان رشته ای علوم پزشکی، نخستین سمپوزیوم مطالعات میان رشته ای در علوم پزشکی را از ۱۶ الی ۱۷ بهمن ماه ۱۳۹۸ در تهران برگزار نماید.

محققین و علاقمندان می توانند با مراجعه به بخش ارسال مقاله در وب سایت سمپوزیوم به آدرس www.idsms۲۰۲۰.ir نسبت به ارسال مقاله و نیز تجارب موفق در حیطه میان رشته ای اقدام نمایید.

دفعات مشاهده: 924 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر