ایران در زمینه تولید اتوکلاو پزشکی، به خودکفایی رسید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۰ |
دکتر«حسین سلمانی » روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگارعلمی ایرنا افزود: با توجه به فعالیت این صندوق که در زمینه تجهیزات پزشکی است، محصولات مختلفی از قبیل دستگاه های اتوکلاو پزشکی، دستگاه دیالیز و دستگاه تست قند خون توسط شرکت های فعال دراین زمینه با حمایت های این صندوق تولید شده که درتولید همه این محصولات، نوآوری صورت گرفته است.
دستگاه اتوکلاو ( Autoclave) وسیله‌ای برای استریل کردن ابزار پزشکی و آزمایشگاهی در فشار و دمای بالا و با استفاده از بخار آب است. اتوکلاوها درکاربردهای پزشکی برای انجام استریلیزاسیون و در صنایع شیمیایی برای به عمل آمدن پوشش‌ها و ولکانش لاستیک و سنتز هیدروترمال مورد استفاده قرار می‌گیرند.
وی بیان کرد: درحال حاضر شرکت های زیرمجموعه این صندوق موفق به تولید اولین دستگاه دیالیز شده اند، همچنین در زمینه تولید دستگاه های اتوکلاو پزشکی اکنون این شرکت ها دستگاه های اتوکلاو دندانپزشکی و بیمارستانی تولید می کنند که خوشبختانه در این زمینه به خودکفایی رسیده ایم.
سلمانی با اشاره به اینکه صندوق پژوهش وفناوری غیردولتی تجهیزات پزشکی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و۱۷ سهام دار خصوصی متشکل از فعال ترین و معتبرترین شرکت های مهندسی پزشکی و سلامت در سال ۱۳۹۱ تاسیس شده است، گفت: در سال های فعالیت این صندوق حدود ۴۰۰میلیارد تومان ارزیابی طرح و پروژه انجام شده و همچنین حدود ۵۰ میلیارد تومان نیز برای حمایت از طرح ها پرداخت شده است.
وی بیان کرد: این صندوق با توجه به نام خود، بیشتر از تجهیزات پزشکی حمایت کرده است و امیدواریم با کمک های جدیدی که صندوق نوآوری و شکوفایی در سال جاری برای کمک به شرکت های غیردانش بنیان یعنی شرکت های خلاق و فناور ارایه کرده است، شاهد افزایش طرح ها و پروژه ها باشیم.

دفعات مشاهده: 1990 بار   |   دفعات چاپ: 123 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر