جلسه همکاری و هم اندیشی معاونت اجتماعی با پژوهشکده ایمونولوژی و بیماری های عفونی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |

جلسه مذکور با مضمون "همکاری و هم اندیشی در خصوص آموزش رفتارهای مؤثر در مواجهه پرسنل با شرایط دشوار" روز سه شنبه به مورخ ۱۶/۷/۹۸ در پژوهشکده ایمونولوژی و بیماری های عفونی دانشگاه ایران برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور سرکار خانم دکتر سارا مینائیان (سرپرست پژوهشکده ایمونولوژی و بیماری های عفونی) و سرکار خانم دکتر صدیقه سعلی فرد (روانشناس سلامت و نماینده معاونت اجتماعی) برگزار شد. در این خصوص با بررسی مشکلات هیجانی افراد تحت شرایط پراسترس و تاثیر منفی آن بر عملکرد حرفه ای و ارتباطات فردی، نیاز برگزاری کارگاه های و سمینار های آموزشی در این خصوص به خوبی احساس شد و همکاری های لازم جهت برگزاری این گارگاه ها بعمل آمد.

زمان برگزاری این کارگاه ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1173 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر